Monday 1 October 2012

Vanha saapumiserä väistyy uuden tieltä !

Kaartinjääkäri Haapala
Vanhat (saapumiserä 1/12) väistyivät uuden saapumiserän (2/12) tieltä. Uuteen Combat Camera - tiimiin kuuluvat; Minä (Haapaniemi), Böckerman, Haapala ja "animaatiogurumme" Ahokas. Tämä saapumiserä on siinä mielessä historiallinen että ensimmäistä kertaa ComCam-historian riveissä palvelee naispuolinen taistelija, Haapala. Saamme vuodenvaihteen jälkeen vielä viidennen ComCam-kuvaaja vahvistuksen, Viholaisen valmistuessa johtajakoulusta.

Kaartinjääkäri Böckerman












Astuimme palvelukseen tasan kuukausi sitten ja e-kauden alku ComCamina on ylittänyt kaikki odotukset. Pääsimme heti mukaan toimintaan kun kuvasimme täytekuvaa Puolustusvoimien tulevaan uuteen taistelutapa-elokuvaan. Toimimme assistentteina ja näyttelijöinä esittäen taistelutilanteita vanhempien kuvatessa.

Kaartinjääkäri Ahokas
Hauskuuden kruunasi vielä paikalla ollut pyroteknikko, joka piti huolen siitä että tilanteet näyttivät mahdollisimmat aidoilta.

Joukkueen johtajat ja vanhemmat ComCamit ovat tutustuttaneet meidät ensimmäisen kuukauden aikana talon tapoihin ja käytäntöihin. Aika on mennyt kuin siivillä kaiken ollessa uutta ja mielenkiintoista. Nyt on aika uuden sukupolven ottaa vastuu ja päästä kunnolla tositoimiin. Tästä on hyvä aloittaa. Jatkakaa!

- Tommi Haapaniemi

Kaartinjääkäri Haapaniemi


No comments:

Post a Comment